Üdvözlöm oldalunkon!

Amennyiben Ön igényes munkát szeretne garanciával, akkor Ön most jó helyen jár! Egyedi elképzeléseit, különleges burkolási igényeit mi megvalósítjuk. Hívjon akár most!

06-70-226-5612

 • Egyedi külső és belső burkolatok

  Egyedi külső és belső burkolatok

 • Elegáns falburkolatok...

  Elegáns falburkolatok...

 • Különleges padlóburkolatok...

  Különleges padlóburkolatok...

 • Elegáns falburkolatok...

  Elegáns falburkolatok...

Homlokzat höszigetelés, burkolás

A hőszigetelés kivitelezést bízza egy profira!

Több gyártó és forgalmazó termékeivel is dolgozunk, de a használati utasításban és a beépítési útmutatóban foglaltakat maximálisan betartjuk. Csak a minden részletében tökéletes hőszigetelés kivitelezéssel érhető el a kívánt hatás, az optimális hőszigetelés és a gyors megtérülés.

Homlokzati hőszigetelés kivitelezés

Napjainkban az egyik leggyorsabban megtérülő beruházás az ingatlan hőszigetelése. A hőszigetelés kialakítása ráadásul nem csak pénzben jelentkező megtakarítással jár, de jelentősen növeli a lakók komfortérzetét és javítja az épület külső megjelenését. Az épületek hőszigetelésének egyik legfontosabb lépése a homlokzati felületek hőszigetelése. Ennek során a jelenleg leggyakrabban alkalmazott megoldás a polisztirol lapok felhasználásával történő hőszigetelés. A mai hőszigetelő rendszereknek köszönhetően ez a régebbi épületeknél utólag is megtehető. Homlokzati hőszigetelési rendszerek kialakításában, a kivitelezésben állok ügyfeleim rendelkezésére.

Homlokzati burkolatok  természetes anyagokkal

A természetes kövek csodálatos, gazdag színvilággal rendelkező anyagok, lenyűgöző kristály szerkezetükkel, rajzolatos erezetükkel és páratlan színvilágukkal utánozhatatlan építőanyag, amit az emberiség, már több évezrede alkalmaz.
Mivel a természetes kövek jól illenek bármilyen stílusirányzathoz, nagyon széles az a felhasználói réteg, ami mellettük dönt. A kőben rejlő végtelen lehetőségek felhasználásával, minden egyéni igény figyelembevételével készíthetünk belőlük különféle fal és homlokzat burkolatokat. A fal és homlokzat burkolatokat készülhetnek ragasztott és kapcsozott kivitelben, vastagságuk általában 1-2-3 cm, de lehet ennél vastagabb is.
A felületi megmunkálás tekintetében is több lehetőség közül választhatunk, így lehet hasított, matt csiszolt, fényezett, antikolt, stokkolt, homokszórt vagy kültéri felületekre akár lángolt felületűt is választani. A hasított felület természetes kő felületet eredményez, mattcsiszolt felület nem fénylik, de sima felületű, az antikolt felület nem más, mint öregített, patinásított felület, a stokkolt és a homokszórt felület finom struktúráju érdesített felület, a lángolt, ami gránitok esetében lehetséges, az erősen érdes rusztikus felületet eredményez.
A helyezési módra is több lehetőség kínálkozik, lehet rakni hálóba, kötésbe, sorosan, váltósorosan, diagonálba, de lehet a felsorolt helyezési módokat egymással kombinálni is.

Hozzászólások letiltva